#STAYSAFE #SHOP_ONLINE

FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €50

Free Shipping on
Orders Over €50

Defend Paris: ένα φρέσκο brand που αξίζει να γνωρίσουμε

H εταιρεία Defend Paris που ξεκίνησε μόλις το 2013, τράβηξε γρήγορα την προσοχή του κοινού με το ιδιαίτερο λογότυπό της, την απήχηση που βρήκε εξαρχής μεταξύ των διασημοτήτων (με πρώτη και καλύτερη την Madonna) αλλά πριν απ’ όλα για το “βρώμικο” marketing που κάνει φέρνοντας την γαλλική υποκουλτούρα απ’ τους δρόμους του Παρισιού στην επιφάνεια (αν ψάξεις θα βρεις φωτογραφίες και βίντεο που μόνο απαρατήρητα δεν περνούν). Για την ακρίβεια, τράβηξε και την δική μας προσοχή σε τέτοιο βαθμό που, μετά τα πρώτα ρούχα και accessories που μπήκαν μόλις στο eleven, νιώσαμε την ανάγκη να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία πίσω από αυτή τη φίρμα και, βασικά, να μάθουμε τι ακριβώς υπερασπιζόμαστε όταν φοράμε αυτά τα ρούχα.

defend-2

Η Defend Paris προέρχεται από τους δρόμους τους Παρισιού και τον σχεδιαστή Jeremy Douay. O Jeremy ξεκίνησε αυτή την εταιρεία μαζί με μερικούς παιδικούς φίλους, στο Παρίσι.  Δούλεψαν μαζί με την Μαντόνα για την παρουσίαση της σειράς, η οποία έδειξε να στηρίζει πραγματικά την καινούρια αυτή προσπάθεια.

Η Defend Paris εμπνέεται από τα συναισθήματα των νέων, όπως αυτοί τα βιώνουν στους δρόμους του Παρισιού. Και υπάρχει πολλή οργή σε αυτούς τους δρόμους, υπάρχει όμως και πολύ πάθος και λαχτάρα για ζωή. Η κεντρική ιδέα της είναι πως η Defend Paris θα πρέπει να δίνει φωνή στα ιδανικά της σύγχρονης νεολαίας.

defend-actualites

Jeremy Douay: Η Defend Paris μπορεί να εμπνεύσει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους.  Είμαστε πραγματικά παθιασμένοι με ότι σχετίζεται με την φίρμα μας και ίσως αυτό ακριβώς το συναίσθημα που κρύβεται πίσω από ό,τι δημιουργούμε είναι ο λόγος που όλα όσα έχουν να κάνουν με τη Defend Paris, έχουν να κάνουν και με το πάθος. Το κοινό μας είναι κάθε άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να εκφράσει το πάθος, τον θυμό και την χαρά του, άνθρωποι που περπατούν στους ίδιους δρόμους με εμάς και παλεύουν με τις ίδιες δυσκολίες στην ζωή τους. Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή. Αποφύγαμε σκόπιμα κάθε είδους αμειβόμενου μάρκετινγκ και όμως οι πωλήσεις μας περιλαμβάνουν ήδη 20 χώρες. Το σημαντικότερο μάλιστα είναι πως καθημερινά βλέπουμε νέους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την Defend Paris ως μέσο αυτοέκφρασης και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη.

defend-paris-2

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια για την Defend Paris;

Jeremy Douay:  Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε στους δρόμους του Παρισιού. Καθώς οι πωλήσεις μας αυξάνονται, διευρύνουμε τον ορίζοντα μας σε σχέση με τον σχεδιασμό των ρούχων, διατηρώντας τις γραμμές μας απλές και «καθαρές» ενώ χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υφάσματα και τεχνικές στην επεξεργασία των προϊόντων.  Προγραμματίζουμε και ορισμένες εκδηλώσεις που συνδέονται άρρηκτα με την εταιρεία μας. Επίσης επενδύουμε πολύ χρόνο και ενέργεια προκειμένου να δημιουργήσουμε οπτικά ερεθίσματα που πιστεύουμε εκφράζουν το πνεύμα της Defend Paris. Το πάθος που εκπέμπει η Defend Paris είναι ακριβώς αυτό που τροφοδοτεί την φωτιά της εμμονής μου με την δημιουργία κάθε σειράς. Καθένα κομμάτι της σημαίνει πάρα πολλά και αφηγείται ολόκληρη ιστορία. Με κάθε κομμάτι που αγοράζετε, επιλέγετε να υπερασπιστείτε τις οργανώσεις Coexist, Humans’ Rights, Children’s Rights (οργανώσεις για το δικαίωμα στην ισότητα, για τα δικαιώματα του ανθρώπου και για τα δικαιώματα των παιδιών). Τέλος, όταν σε μια εταιρεία έχει αφιερωθεί τόση σκέψη, πραγματικά δεν μας κάνει εντύπωση που η πορεία της είναι τόσο καλή.

Στο eleven θα βρεις ανδρικά tshirts και καπέλα!

 

Μοιράσου το
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email