ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14  ημερών από την παραλαβή του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (όπου στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε τη διαφορά στη τιμή).
Τα προϊόντα των προσφορών ή τα εκπτωτικά προϊόντα αλλάζονται με προϊόντα από την ίδια κατηγορία και μόνο.
Η ομάδα του eleven.com.gr θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας κάθε μέρα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων

Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση και να επιστραφεί μέσα στην αρχική συσκευασία παραλαβής του, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα παραστατικά, που λάβατε κατά την παραλαβή του.

Διαδικασία αντικατάστασης/ακύρωσης παραγγελίας

Το αίτημά σας για αντικατάσταση προϊόντος ή ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να υποβληθεί εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@eleven.com.gr  εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αντικατάσταση

Σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντων, επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής χρησιμοποιώντας την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να:

  • Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν.
  • Μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα.
  • Προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των παπουτσιών και τυχόν περιεχομένων τους (π.χ. υφασμάτινο σακουλάκι, κορδόνια, πάτοι, πιστοποιητικά κ.ά.), καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται στην επιστροφή.