ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14  ημερών από την παραλαβή του. Οι αλλαγές είναι δωρεάν. Ζητήστε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στην περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που να σας αρέσει, μπορείτε να  επιστρέψετε την αρχική παραγγελία σας και θα σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία. 

Η ομάδα του eleven.com.gr θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας κάθε μέρα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

 

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων

Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση και να επιστραφεί μέσα στην αρχική συσκευασία παραλαβής του, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα παραστατικά, που λάβατε κατά την παραλαβή του.

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να:

  • Δοκιμάζετε τα παπούτσια σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν.
  • Μην αφαιρείτε τα ταμπελάκια από τα προϊόντα.
  • Προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των παπουτσιών και τυχόν περιεχομένων τους (π.χ. υφασμάτινο σακουλάκι, κορδόνια, πάτοι, πιστοποιητικά κ.ά.), καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται στην επιστροφή

 

Διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας

Αν θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία σας μπορείτε να το κάνετε κατευθείαν είτε μέσω email στην διεύθυνση: info@eleven.com.gr  ή τηλεφωνικά στο 27410 21101 εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας σας.